Over de 360 Toolkit
360 Toolkit is onze nieuwe applicatie om feedback te vragen, te ontvangen en inzichtelijk te maken. Voor individuen, teams en organisaties.

360 Toolkit is de opvolger van onze huidige Easy360 applicatie en biedt vele nieuwe mogelijkheden en toepassingen, onder andere voor continue feedback, groepsrapportages en benchmarking voor strategisch personeelsbeleid. De 360 Toolkit maakt het mogelijk overal, op elk moment en via verschillende mobiele platforms feedback te geven en te ontvangen zodat u ontwikkelingen gedurende het jaar kunt volgen.

Training organiseren van 360 feedback
In de 360 Toolkit training leert u hoe u dit systeem kunt inrichten en beheren. U leert hoe het systeem werkt, welke instellingen en mogelijkheden het biedt en u ontvangt tips en adviezen om de 360 Toolkit optimaal in te richten voor uw organisatie. Daarnaast wordt besproken welke zaken van belang zijn om het 360 graden feedback proces succesvol te implementeren in uw organisatie.

Tarief
Het tarief bedraagt € 395,- per deelnemer exclusief BTW, inclusief lunch.

Locatie
Smart Businesspark C4
Kanaalweg 19-K
3526 KL Utrecht

U kunt zich hier inschrijven. Wilt u vier of meer personen inschrijven, dan is een in-company training aan te bevelen.

  • Ik heb interesse in de training Organiseren van 360 graden Feedback: (wij nemen contact met u op over de eerstvolgende data)