Door het talent van medewerkers in beeld te brengen kunt u deze gericht inzetten en versterken. Het Ontwikkel Assessment biedt een sterkte-zwakte analyse waarmee u concrete handvatten krijgt om uw competenties optimaal te ontwikkelen.

Werkwijze Ontwikkel Assessment

Samen met u bepalen we de vraagstelling van het Ontwikkel e-Assessment. Welke competenties moeten meegenomen worden in het onderzoek? Moet vooral het managementpotentieel onderzocht worden of ook alternatieve ontwikkelingsrichtingen? In het rapport krijgt u inzicht in de leerstijl en de wijze waarop de belangrijkste competenties verder ontwikkeld kunnen worden. Zo krijgen medewerker en kandidaat een impuls aan de loopbaan en de bijdrage aan de organisatie.

Professionele Ontwikkeltesten

Op het internet zijn veel gratis testen beschikbaar. Als professional wil je juist vragenlijsten en testen gebruiken die niet publiekelijk beschikbaar zijn. Dat biedt de Test-Toolkit!

Goede Theoretische onderbouwing

Betrouwbaar en Valide

Normgroepen uit Selectiesituaties

Breed Pakket Testen

Betaalbare Kwaliteit

Bent u een professionele gebruiker en wilt u meer informatie of onze instrumenten zelf een keer uitproberen?  Vul uw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Uw gegevens
  • Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en sturen u geen nieuwsbrieven tenzij u hier toestemming voor geeft.