Vanaf donderdag 26 maart biedt Ixly vijf keer per week om 13.00 uur een online training aan gericht op online assessment.

Trainingen

Intervisie: Digitalisering NU!

Waarschijnlijk ben je nu ook bezig om versneld al uw selectie, assessment en coachings-diensten te digitaliseren en online te brengen. Het is de enige manier om tijdens de semi-lockdown door te kunnen werken. Graag willen we ervaringen delen en met elkaar nadenken over manieren om snel aan te passen aan de online omstandigheden.


Zo verandert videogesprek het interview

De switch van face-to-face meetings naar online gesprekken geven niet alleen technologische challenges, maar veranderen de sociale interactie. Hoe verandert video conferentie het interview? Hoe krijg je een zo duidelijk mogelijk beeld van wie de kandidaat is en wat hij/zij kan in een online gesprek? Kennissessie over videogesprekken.


Process-Toolkit, hoe zet je die in?

De Process-Toolkit biedt de mogelijkheid om assessments, training, loopbaancoaching en e-learning volledig online aan te bieden. Alle stappen in het assessment en andere diensten zijn volledig te digitaliseren. Tijdens dit seminar geven we een demonstratie van de mogelijkheden van de Process-Toolkit.


Rollenspel online, hoe werkt dat?

Het spelen van rollenspellen biedt veel informatie over kandidaten waardoor ze veel worden gebruikt tijdens assessments. Sociale onthouding zorgt ervoor dat deze online uitgevoerd moeten worden. En dat kan. We kijken in deze training naar de benodigde technische vereisten en vaardigheden, de manieren waarop de oefening geïnterpreteerd kan worden en de belangrijkste verschillen tussen een online en offline oefening.


Interpretatie online postbak

Leer in deze sessie meer over de digitale postbak Inbox:Profitness. Een postbak is een essentieel onderdeel van veel assessments, deze zijn ook goed online af te nemen. Na deze sessie weet jij hoe je de informatie uit de rapportage optimaal kunt gebruiken voor de assessment van jouw kandidaat.

 • VOL Dinsdag 31 maart | Rollenspel online, hoe werkt dat?
  VOL Donderdag 2 april | Interpretatie online postbak
  VOL Vrijdag 3 april | Intervisie: Digitalisering NU!
  VOL Maandag 6 april | Zo verandert videogesprek het interview
  VOL Dinsdag 7 april | Process-Toolkit, hoe zet je die in?
  VOL Woensdag 8 april | Rollenspel online, hoe werkt dat?

 • Schrijf je in!

 • Ik schrijf mij in voor de volgende training(en):
 • Nog geen datum bekend voor de training(en) die je graag wilt volgen? Geef hier de gewenste training(en) aan, dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug met data.