Een Management Test is een test, assessment of psychologisch onderzoek naar je Management Competenties.

Bereid je voor op je Management Test

Competenties als Coachen en Aansturen van medewerkers en teams staan centraal, naast Ondernemerschap, Strategie en Visie en Plannen en Organiseren. Omdat een management test uit verschillende onderdelen bestaat, kun je verschillende onderdelen oefenen.

Vragenlijsten

Capaciteitentests: Als manager wordt toch een bovengemiddelde intelligentie van je verwacht. Deze testen kunt u van te voren oefenen.

Persoonlijkheidsvragenlijsten: Persoonlijkheid wordt voor managers erg belangrijk gevonden. Je moet voldoende stabiel, sociaal zijn en over leidinggevende kwaliteiten beschikken. De Werkkwaliteiten test is een voorbeeld van de psychologische test. Deze geeft inzicht in persoonlijkheidskenmerken die relevant zijn voor Management. Gebaseerd op de Big 5 theorie.

Drijfveren: Dit is een ander onderdeel van Management Tests. Drijfveren bepalen in sterke mate wat je zoekt in in je werk. Besteed 5 minuten om inzicht te krijgen in je belangrijkste drijfveren.

Rollenspellen

Rollenspellen zijn vaak cruciaal om je management Competenties te tonen. Vaak gaat het erom een medewerker te corrigeren of conflicten op te lossen. Dat zijn vaak de moeilijkste situaties. Handel dan zoals je het in het echt ook zou doen. De grootste fout is dat je de rollenspeler niet serieus neemt, doe alsof het echt is. Blijf reeel, flexibel en doortastend en laat het beste van jezelf zien! Dit zou je kunnen oefenen door met iemand dit type gesprekken na te spelen.

Professionele Management test

Op het internet zijn veel gratis testen beschikbaar. Als professional wil je juist vragenlijsten en testen gebruiken die niet publiekelijk beschikbaar zijn. Dat biedt de Test-Toolkit!

Goede Theoretische onderbouwing

Betrouwbaar en Valide

Normgroepen uit Selectiesituaties

Breed Pakket Testen

Betaalbare Kwaliteit

Bent u een professionele gebruiker en wilt u meer informatie of onze instrumenten zelf een keer uitproberen?  Vul uw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Uw gegevens
  • Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en sturen u geen nieuwsbrieven tenzij u hier toestemming voor geeft.