Ixly biedt u graag ondersteuning aan bij het inzetten van onze testen, vragenlijsten en 360 graden feedback. Daarom bieden wij een aantal verschillende trainingen en e-learnings aan, zodat u optimaal gebruik kunt maken van onze instrumenten en HR-software.

Open Training Testinterpretatie

Leer in één dag hoe u onze testen kunt interpreteren en terug kunt koppelen aan uw klanten!

In de Basistraining Testinterpretatie van één dag leert u de Werkgerelateerde Persoonlijkheidsvragenlijst (WPV) en Carrière Waarden vragenlijst (CW) toepassen bij selectie en adviessituaties. Daarnaast is er aandacht voor het inzetten van capaciteitentesten.

Ixly Academy – E-Learning

Leer de fundamenten van testinterpretatie via vijf losse e-learning modules. 

De Ixly Academy biedt E-learning modules aan om professionals te ondersteunen bij de inzet en interpretatie van psychologische tests en vragenlijsten. Via de E-learning modules leert u de basisprincipes van test-interpretatie en worden psychologische thema’s uitgediept.

Verdiepingstraining Test-Psychologie

Leer in drie dagen hoe u meer grip krijgt op de psychologische constructen binnen de Test-Psychologie!

Tijdens de Verdiepingstraining Test-Psychologie worden de belangrijkste psychologische constructen binnen de Test-Psychologie uitgediept; hierin staan persoonlijkheid, drijfveren en intelligentie centraal. Het doel van de training is om de betekenis van deze psychologische constructen voor het HR-werkveld te duiden en daarmee handvatten te bieden voor uw werkpraktijk.

Training Organiseren van 360 Feedback

Leer in één dag hoe u een 360 graden feedback traject kunt starten binnen uw organisatie!

In de 360 Toolkit training leert u hoe u dit systeem kunt inrichten en beheren. U leert hoe het systeem werkt, welke instellingen en mogelijkheden het biedt en u ontvangt tips en adviezen om de 360 Toolkit optimaal in te richten voor uw organisatie. Daarnaast wordt besproken welke zaken van belang zijn om het 360 graden feedback proces succesvol te implementeren in uw organisatie.