Events

Trainingen

Ixly biedt graag ondersteuning bij het inzetten van onze testen, vragenlijsten en 360 graden feedback. Daarom organiseren wij regelmatig trainingen en e-learnings, zodat je optimaal gebruik kunt maken van onze instrumenten en HR-software.

Open Training Testinterpretatie

Leer in één dag hoe je onze testen kunt interpreteren en terug kunt koppelen aan je klanten!

In de Basistraining Testinterpretatie van één dag leer je de Werkgerelateerde Persoonlijkheidsvragenlijst (WPV) en Carrière Waarden vragenlijst (CW) toepassen bij selectie- en adviessituaties. Daarnaast is er aandacht voor het inzetten van capaciteitentesten.

Training Implementatie 360° feedback

Leren hoe je 360° succesvol kunt implementeren bij je organisatie of opdrachtgevers?

In de training Implementatie 360° feedback van één dag leer je onder andere hoe je theoretische inzichten vertaalt naar de praktijk van 360° feedback implementatie en hoe je organisaties kunt adviseren en begeleiden bij een implementatietraject.

Ixly Academy – E-Learning

Leer de fundamenten van testinterpretatie via vijf losse e-learning modules. 

De Ixly Academy biedt E-learning modules aan om professionals te ondersteunen bij de inzet en interpretatie van psychologische tests en vragenlijsten. Via de E-learning modules leer je de basisprincipes van test-interpretatie en worden psychologische thema’s uitgediept.

Verdiepingstraining Test-Psychologie

Leer in drie dagen hoe je meer grip krijgt op de psychologische constructen binnen de Test-Psychologie!

Tijdens de Verdiepingstraining Test-Psychologie worden de belangrijkste psychologische constructen binnen de Test-Psychologie uitgediept; hierin staan persoonlijkheid, drijfveren en intelligentie centraal. Het doel van de training is om de betekenis van deze psychologische constructen voor het HR-werkveld te duiden en daarmee handvatten te bieden voor jouw werkpraktijk.

Training Organiseren van 360 Feedback

Leer in één dag hoe je een 360 gradenfeedback traject kunt starten binnen jouw organisatie!

In de 360-Toolkit training leer je hoe je dit systeem kunt inrichten en beheren. Je leert hoe het systeem werkt, welke instellingen en mogelijkheden het biedt. Daarnaast ontvang je tips en adviezen om de 360-Toolkit optimaal in te richten voor jouw organisatie. Daarnaast wordt besproken welke zaken van belang zijn om het 360 gradenfeedback proces succesvol te implementeren in de organisatie.