ixly biedt u graag ondersteuning aan bij het inzetten van onze testen, vragenlijsten en 360 graden feedback. Daarom bieden wij een aantal verschillende trainingen en e-learnings aan, zodat u optimaal gebruik kunt maken van onze instrumenten en HR-software.

Open Training Testinterpretatie

Leer in één dag hoe u onze testen kunt interpreteren en terug kunt koppelen aan uw klanten!

In de Basistraining Testinterpretatie van één dag leert u de Werkgerelateerde Persoonlijkheidsvragenlijst (WPV) en Carrière Waarden vragenlijst (CW) toepassen bij selectie en adviessituaties. Daarnaast is er aandacht voor het inzetten van capaciteitentesten.

ixly Academy – E-Learning

Leer de fundamenten van testinterpretatie via vijf losse e-learning modules. 

De ixly Academy biedt E-learning modules aan om professionals te ondersteunen bij de inzet en interpretatie van psychologische tests en vragenlijsten. Via de E-learning modules leert u de basisprincipes van test-interpretatie en worden psychologische thema’s uitgediept.

Verdiepingstraining Test-Psychologie

Leer in drie dagen hoe u meer grip krijgt op de psychologische constructen binnen de Test-Psychologie!

Tijdens de Verdiepingstraining Test-Psychologie worden de belangrijkste psychologische constructen binnen de Test-Psychologie uitgediept; hierin staan persoonlijkheid, drijfveren en intelligentie centraal. Het doel van de training is om de betekenis van deze psychologische constructen voor het HR-werkveld te duiden en daarmee handvatten te bieden voor uw werkpraktijk.

Training Organiseren van 360 Feedback

Leer in één dag hoe u een 360 gradenfeedback traject kunt starten binnen uw organisatie!

In de 360-Toolkit training leert u hoe u dit systeem kunt inrichten en beheren. U leert hoe het systeem werkt, welke instellingen en mogelijkheden het biedt en u ontvangt tips en adviezen om de 360-Toolkit optimaal in te richten voor uw organisatie. Daarnaast wordt besproken welke zaken van belang zijn om het 360 gradenfeedback proces succesvol te implementeren in uw organisatie.