Goede effectieve HR processen zijn cruciaal voor het succes van organisaties. Werken met de juiste mensen, die passen bij de organisatie. Mensen die zich inzetten en ontwikkelen. Wij onderzoeken, meten, adviseren en helpen met het inrichten van deze HR processen.

Hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact op!

Recruitment en asssessment

HR-cyclus inrichten

Competentiemanagement

Performance Management

Duurzame inzetbaarheid

Employability

Talent Development

Loopbaanontwikkeling

Agile Mindset

Integriteit

recruitment en assessment

Recruitment en Assessment

Richt uw recruitment processen in, zodat ze automatisch verlopen, kandidaten de juiste informatie krijgen en geven. Pas pre-employment screening en assessment toe. Houdt overzicht over kandidaten.

HR-cyclus inrichten

Instrumenteer en automatiseer uw HR-Processen met de Process-Toolkit: instroom, ontwikkeling, functioneringsgesprekken, e-learning. Alles in één digitaal personeelsdossier.

HR-cyclus inrichten

Competentiemanagement

Samen met u ontwerpen we een gedragsmodel van de organisatie, en vragen op alle niveaus feedback met de 360 Toolkit. Door dit te integreren in de HR cyclus ontstaat een krachtige aanpak met daadwerkelijke verbetering van competenties.

Performance Management

Geef uw medewerkers en uw managers inzicht in het bereiken van doelen, op continue basis.
Big data, maar relevante big data!

Duurzame inzetbaarheid

De duurzaam inzetbaarheidsscan geeft inzicht in de inzetbaarheid van uw medewerkers op individueel en organisatieniveau. Inzichten die tot een concrete aanpak leiden.

Employability

De Employability Scan biedt op organisatie en individueel niveau inzicht. En natuurlijk handvatten om op deze niveaus de employability te versterken. Van Employability naar Wendbaarheid.

Talent Development

360 Graden Feedback en Management Assessments zet u in voor Talent en Management Development. Waar zitten uw talenten? Hoe kunt u die verder ontwikkelen?

Loopbaanontwikkeling

Intake Loopbaantraject geeft aan welke aanpak goed zou werken bij een kandidaat. De LoopbaanScan geeft antwoord op de vragen: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik.

Agile Mindset

Zijn uw medewerkers en teams agile? Hebben ze de juiste mindset om om te gaan met veranderingen en bij te dragen aan innovatieprocessen?

Integriteit

Iedere dag lees je over schade aan organisaties door integriteitsproblemen. Met de testen voor integriteit en morele waarden voorkomt u problemen.