Drijfverentesten

Wat is de toegevoegde waarde van drijfverentesten? Iedereen heeft een specifiek patroon van drijfveren, ook u! Heeft u behoefte aan invloed, dan wilt u een leidinggevende baan. Wordt u primair door ‘creëren’ gedreven, dan vindt u het prettig uw creativiteit in te kunnen zetten. Uw patroon van drijfveren is uniek. Uw drijfveren leggen het fundament voor uw werkplezier. Uw belangrijkste drijfveren bepalen wat u energie geeft. Als het gaat om drijfveren voor werk worden dit ook wel motivatoren of carrièrewaarden genoemd. Carrièrewaarden- of drijfverentesten kunnen inzicht bieden in deze patronen.

CarrièreWaarden

De CarrièreWaarden vragenlijst is door Diddo van Zand en zijn team van methodologen op wetenschappelijke wijze ontwikkeld om de drijfveren van kandidaten gedetailleerd in beeld te brengen. De drijfveren zijn verdeeld over drie gebieden: opbrengsten, activiteiten en omgeving. Opbrengsten is wat je terug krijgt voor wat je doet, activiteiten gaan over het soort activiteiten dat u als motiverend ervaart, omgeving over de relatie met uw werkomgeving die u als motiverend ervaart.

Deze professionele vragenlijst van Ixly wordt door een groot aantal adviseurs van gerenommeerde bureaus toegepast bij assessment, coaching en teamontwikkeling. Meer informatie over de drijfverentest Carrière Waarden. Vraag een gratis online demo aan en overtuig uzelf.

Professionele Drijfverentesten

Op het internet zijn veel gratis testen beschikbaar. Als professional wil je juist vragenlijsten en testen gebruiken die niet publiekelijk beschikbaar zijn. Dat biedt de Test-Toolkit van Ixly!

Goede Theoretische onderbouwing

Betrouwbaar en Valide

Normgroepen uit Selectiesituaties

Breed Pakket Testen

Betaalbare Kwaliteit

Zelf een drijfverenvragenlijst maken?

Klik hier om een gratis korte versie van de drijfverentesten te maken.

Drijfverentesten

Bent u een professionele gebruiker en wilt u meer informatie of onze instrumenten zelf een keer uitproberen?  Vul uw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Uw gegevens
  • Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en sturen u geen nieuwsbrieven tenzij u hier toestemming voor geeft.