360 Toolkit is onze nieuwe applicatie om feedback te vragen, te ontvangen en inzichtelijk te maken. Voor individuen, teams en organisaties. De 360 Toolkit maakt het mogelijk overal, op elk moment en via verschillende mobiele platforms feedback te geven en te ontvangen zodat u ontwikkelingen gedurende het jaar kunt volgen.

Hoe werkt de 360 Toolkit?

Medewerkers zijn bepalend voor het succes van een organisatie. Aandacht voor continue ontwikkeling van medewerkers is daarom noodzakelijk. Met een eenvoudige, flexibele tool om feedback te verzamelen versterkt u het competentie- en performancemanagement.

Met de 360 Toolkit kunt u op flexibele en eenvoudige wijze feedback verzamelen. Medewerkers van uw organisatie kunnen het hele jaar door aan mensen feedback vragen via e-mail of per SMS. De feedback wordt verzameld op één plek, en op elk moment is het mogelijk om rapportages te creëren, op individueel-, team- en organisatieniveau.

 rapport-toolkit-350x281

Krachtige features:

Medewerkers werken structureel aan hun ontwikkeling en als organisatie krijgt u inzicht in hoe uw omgeving u waarneemt. U houdt zicht op uw identiteit, waarden en competenties en ontvangt concrete tips vanuit uw omgeving.

 Eenvoudige bediening voor medewerkers en managers
 Uitnodigende lay-out
 Platform beschikbaar via computers, tablets en smartphones.
 Continue feedback, in plaats van één keer per jaar
 Stel herinneringen en feedback frequentie in
 Geen beperkingen op het aantal respondenten, vragenlijsten en rapportages.
 Maak zelf competentiesets aan waar u feedback op wilt ontvangen
 Handige veelgebruikte Ixly competentiesets direct beschikbaar
 Vraag rapporten op per individu, team, leidinggevende, locatie en functie.
 Koppeling aan HRM-systemen via API

De 360-Toolkit biedt u een groot aantal mogelijkheden voor het aanmaken van vragenlijsten, met uitgebreide rapportage mogelijkheden.